Calendari d'Activitats

Properes Activitats

Apunta't a les activitats de l'Aula

Calendari d'activitats

Aqui tens el calendari amb totes les activitats que anem programant perquè no paris de créixer en el món de l’Astrologia.

Explicació bàsica de la formació

Formació en Astrologia Psicològica - 1r Nivell

Inici de curs: dissabte 26 d’octubre 2024, de 9:30 a 14h
Online
30€ de matrícula. 70€ cada sessió. Pagament trimestral.
No calen coneixements previs d’Astrologia. Comencem des de la base.

Si vols aprendre a interpretar una carta natal, aquest és el teu curs!

Començarem des de les bases, aprofundint en l’essència de cadascun dels paràmetres de la carta, i ho anirem integrant tot fins a acabar interpretant cartes natals de forma sintètica i particularitzada, aprenent a deixar que la carta mateixa ens guiï en el procés. Treballaràs amb la teva pròpia carta i tindràs oportunitat de compartir experiències amb els teus companys de classe.

Aquest curs et donarà la base sòlida que necessites per després continuar desenvolupant els teus estudis si així ho desitges i entrar en el món de l’Astrologia Dinàmica i les Tècniques Avançades en els nivells intermig i avançat. 

Taller d'Astrodinàmica

Taller d’Astrodinàmica: Presencial

Diumenge 27 d’octubre de 2024.
De 10 a 13:30h.
Sant Feliu de Llobregat
60€
Calen coneixements bàsics d’astrologia

Aquest taller d’Astrodinàmica ens ajudarà a conèixer la pròpia carta natal des d’una altra dimensió, més enllà dels filtres racionals, per tal de comprendre de forma vivencial les energies que ens mouen per dins.

Construirem una carta real de grans dimensions al terra i treballarem dins d’ella, interpretant vivencialment els diferents planetes de la carta per conèixer els missatges que tenen per a nosaltres, com se senten o què necessiten.

Xerrada de Nadal

Especial de Nadal

El despertar de la llum interior,

per Glòria Roca
Dijous 19 de desembre de 2024.
A les 20h
ONLINE
25€

La llum interior és la guspira de la consciència divina dins de tots nosaltres, que neix simbòlicament per Nadal i va creixent fins que assoleix la seva màxima brillantor pel juny.

Explorarem aquest simbolisme des de diferents perspectives, establint connexions entre l’astronomia, els símbols Cristians, i el simbolisme Astrològic, lligant també el concepte del despertar amb el sistema dels xacres i la seva relació amb els planetes i els seus arquetipus.

Veurem el sentit que tenen aquestes connexions i això ens ajudarà a comprendre el sentit profund del viatge de la nostra ànima aquí a la terra.

Aula Astrològica de Catalunya

Inscripció a la Formació en Astrologia Psicològica

Nivell 1

Aula Astrològica de Catalunya

Inscripció a un dels nostres cursos, formacions o xerrades