L'Aula

L'Aula Astrològica de Catalunya

L’Aula és una proposta per a aprendre, créixer i compartir coneixements i experiència en astrologia per a la comprensió i millora de la nostra experiència de vida. Oferim una formació completa en astrologia estructurada en tres nivells i cursos complementaris oberts a tothom en forma de tallers, cursos monogràfics i astrodinàmiques. 

La nostra és una visió actualitzada, dinàmica i pràctica de l’astrologia, amb una mirada oberta i suggerent per a estudiar aquesta disciplina mil.lenària. 

L’Aula és una escola de formació amb seu a Barcelona que es distingeix pel seu nivell d’excel·lència i qualitat. Creada i dirigida per dos professionals amb qualificació de prestigi internacional en astrologia (DFAstrolS – Diploma de la Faculty of Astrological Studies of London) i amb àmplia experiència dins del marc de la docència i difusió de l’astrologia dins i fora de la Faculty. 

L’esperit que ens mou descansa en la potenciació de valors humans com la comprensió, el respecte, la llibertat, la coherència, l’harmonia, la cooperació, l’ecologia emocional i la integració de la persona en tots els seus aspectes: individual, social i universal. Entenem que en estudiar astrologia accedim a aquesta integració i ens convertim en responsables i creadors de la nostra pròpia vida.

La Faculty of Astrological Studies de Londres i el naixement de l’Aula Astrològica de Catalunya

La Faculty neix a Londres el 1948, i des d’aleshores es converteix en referència mundial en l’ensenyament, la investigació, i la promoció de l’astrologia. El seu diploma DFAstrolS, gaudeix del més alt reconeixement a nivell internacional. Entre els diplomats i/o patrons de la Faculty hi trobem a Liz Greene, Melanie Reinhart, Howard Sasportas, Julia Parker, Charles Harvey, Rob Hand, Baldur Ebertin, Dane Rudhyar i John Addey. 

El nostre interès per trobar una astrologia seriosa, rigorosa i profunda ens va portar a totes dues a trobar-nos allà, a tants quilòmetres de casa, mogudes per les mateixes inquietuds. La mirada més humanista, més reveladora i sobre tot més partícip d’una concepció holística i creativa que hi vam trobar ens va fascinar. A mida que vam anar endinsant-nos en aquest enfocament ens vam anar engrescant per aportar-lo cap a casa i compartir-lo amb qui hi estigués interessat. D’aquesta intenció va néixer, el 2011, l’Aula Astrològica de Catalunya.