Qui som

Gloria Roca Riera

Glòria Roca Riera,
DFAstrolS

La meva passió és l’estudi de l’astrologia des de 1991 quan vaig començar la meva formació a la Faculty of Astrological Studies de Londres. Vaig completar els estudis el 2000 i em vaig graduar l’any 2002.

Exerceixo com a astròloga consultora des de l’any 2000, especialitzada en astrologia psicològica. Paral.lelament he anat aprofundint en temes del meu interès com la Simbologia Hermètica, l’Astrologia Esotèrica i les tècniques d’Astromapping. A la consulta em dedico a l’assessorament individual, l’anàlisi de relacions, l’assessorament per a pares interessats en comprendre els seus fills per a poder contribuir millor al seu desenvolupament, l’astro-cartografia i l’astro-fengshui – tècniques d’aplicació de l’astrologia a la gestió i utilització dels espais físics.

Combino la consulta amb l’ensenyament de l’astrologia a Catalunya i a Anglaterra com a tutora de la Faculty d’ensenyament a distància des de l’any 2002 i presencial a la seva Summer School d’Oxford des del 2005. Participo en el disseny i redacció de materials i textos d’estudi i dels sistemes d’ensenyament i qualificació. Entre el 2002 i el 2019 he estat membre del seu Consell Rector i del Comitè d’Ensenyament, i cap del Departament d’Exàmens.

El 2011 iniciem amb la Cristina el projecte de l’Aula Astrològica de Catalunya, del que sóc co-directora i formadora.

Cristina Alvarez Vila

Cristina Alvarez Vila, DFAstrolS

El meu interès per l’astrologia va néixer de ben jove, amb lectures i cursos diversos a Barcelona, però va ser el 2003 que vaig emprendre la meva formació professional d’astrologia amb la Faculty of Astrological Studies. El 2008 em vaig diplomar per la Faculty i del 2008 al 2013 vaig formar part del seu equip docent.

 Cercant maneres d’enriquir el meu treball des d’un punt de vista més terapèutic i holístic, a partir del 2010 vaig iniciar altres formacions i em vaig certificar com a Coach Professional per l’IEC, Màster en Ecologia Emocional per la Fundació Àmbit, Màster en PNL i Hipnosis Ericksoniana per l’Institut Gestalt i diplomada en The Body Code pel mètode del Dr. Bradley Nelson. Alhora vaig finalitzar el Mestratge Reiki.

Em dedico professionalment a l’astrologia des del 2006, fent consultes d’astrologia psicològica: carta astral, previsions anuals, cartes de nens, sinastries, etc., fent consultes terapèutiques del 2010 al 2017 i fent formació des del 2008. En la consulta d’astrologia psicològica, incorporo diverses tècniques per tal d’aprofundir en un enfocament coherent, conscient i constructiu dirigit a la gestió emocional, als processos de canvi, al lideratge personal i a la reconnexió des d’un vessant més espiritual.

 El 2011 iniciem amb la Glòria el projecte de l’Aula Astrològica de Catalunya, del que sóc co-directora i formadora.

Roser Malet Molas

Sóc una apassionada de l’astrologia des de petita quan vaig trobar un llibre d’astrologia de la meva mare que describia compatibilitats bàsiques en les relacions. La curiositat que em va provocar era tanta que recordava més el signe solar de les persones que els seus noms! Jo tenia set o vuit anys en aquella època i l’astrologia m’ha acompanyat des d’aleshores.

Sense plantejar-me l’astrologia com a possibilitat professional, la vida em va portar per altres camins i vaig desenvolupar una carrera com a directora de comunicació en empreses multinacionals. Sóc una aprenent incansable i una comunicadora nata. M’agrada transmetre coneixements i motivar als altres a l’aprenentatge d’allò que a mi m’apassiona. El 2016 vaig anar deixant el món de l’empresa per a perseguir la meva passió actual, l’astrologia, i vaig començar a formar-me a la Faculty of Astrological Studies de Londres amb la intenció i objectiu de poder dedicar-m’hi de manera professional.

A l’Aula Astrològica de Catalunya he trobat la oportunitat de divulgar i ensenyar l’astrologia, amb uns valors que comparteixo de respecte i cura pel coneixement que es transmet i per la metodologia que s’utilitza, amb l’afegit de poder-ho fer en la meva llengua. Estaré encantada de compartir aquest camí amb vosaltres!