Qui som

Gloria Roca Riera

Glòria Roca Riera,
DFAstrolS

La meva passió és l’estudi de l’astrologia des de 1991 quan vaig començar la meva formació a la Faculty of Astrological Studies de Londres. Vaig completar els estudis el 2000 i em vaig graduar l’any 2002.

Exerceixo com a astròloga consultora des de l’any 2000, especialitzada en astrologia psicològica. Paral.lelament he anat aprofundint en temes del meu interès com la Simbologia Hermètica, l’Astrologia Esotèrica i les tècniques d’Astromapping. A la consulta em dedico a l’assessorament individual, l’anàlisi de relacions, l’assessorament per a pares interessats en comprendre els seus fills per a poder contribuir millor al seu desenvolupament, l’astro-cartografia i l’astro-fengshui – tècniques d’aplicació de l’astrologia a la gestió i utilització dels espais físics.

Combino la consulta amb l’ensenyament de l’astrologia a Catalunya i a Anglaterra com a tutora de la Faculty d’ensenyament a distància des de l’any 2002 i presencial a la seva Summer School d’Oxford des del 2005. Participo en el disseny i redacció de materials i textos d’estudi i dels sistemes d’ensenyament i qualificació. Entre el 2002 i el 2019 he estat membre del seu Consell Rector i del Comitè d’Ensenyament, i cap del Departament d’Exàmens.

El 2011 iniciem amb la Cristina el projecte de l’Aula Astrològica de Catalunya, del que sóc co-directora i formadora.

Cristina Alvarez Vila

Cristina Alvarez Vila, DFAstrolS

El meu interès per l’astrologia va néixer de ben jove, amb lectures i cursos diversos a Barcelona, però va ser el 2003 que vaig emprendre la meva formació professional d’astrologia amb la Faculty of Astrological Studies. El 2008 em vaig diplomar per la Faculty i del 2008 al 2013 vaig formar part del seu equip docent.

 Cercant maneres d’enriquir el meu treball des d’un punt de vista més terapèutic i holístic, a partir del 2010 vaig iniciar altres formacions i em vaig certificar com a Coach Professional per l’IEC, Màster en Ecologia Emocional per la Fundació Àmbit, Màster en PNL i Hipnosis Ericksoniana per l’Institut Gestalt i diplomada en The Body Code pel mètode del Dr. Bradley Nelson. Alhora vaig finalitzar el Mestratge Reiki.

Em dedico professionalment a l’astrologia des del 2006, fent consultes d’astrologia psicològica: carta astral, previsions anuals, cartes de nens, sinastries, etc., fent consultes terapèutiques del 2010 al 2017 i fent formació des del 2008. En la consulta d’astrologia psicològica, incorporo diverses tècniques per tal d’aprofundir en un enfocament coherent, conscient i constructiu dirigit a la gestió emocional, als processos de canvi, al lideratge personal i a la reconnexió des d’un vessant més espiritual.

 El 2011 iniciem amb la Glòria el projecte de l’Aula Astrològica de Catalunya, del que sóc co-directora i formadora.

Cristina Francisco Soler,
DAAstroC

Vaig descobrir l’Astrologia l’any 1996, de la mà de la Glòria Roca. Des d’aleshores m’he estat formant de manera continuada, realitzant cursos, monogràfics, seminaris i interpretant cartes a nivell vivencial.

L’any 2016 vaig iniciar la Formació en Astrologia Psicològica a l’Aula Astrològica de Catalunya per ordenar tots els coneixements adquirits i ampliar-los amb la finalitat de fer de l’Astrologia la meva aportació al món.

He ampliat aquest camí de creixement personal, formant-me en teràpies energètiques de cos i consciència, constel·lacions familiars individuals i grupals.

Actualment, complint el meu somni, em dedico professionalment a l’Astrologia fent consultes d’astrologia psicològica i exercint com a formadora. Realitzo diferents consultes: interpretació de la carta natal, estudi dinàmic (previsions anuals), anàlisi de relacions, carta natal de nens pels pares (per acompanyar-los en el procés de creixement), assessorament en àmbits concrets de la vida, etc… M’agrada acompanyar a les persones en el procés d’introspecció i d’auto-coneixement per manejar-se millor en el món en el que vivim.

El 2020 m’incorporo al projecte de l’Aula Astrològica de Catalunya, com a formadora.