Cursos i Monogràfics

Activitats del 12è aniversari

- Xerrades gratuïtes
- Conferència online amb Brian Clark, astròleg de prestigi internacional, amb traducció simultània
- Taller presencial d'Astrodinàmica
- Dinar de germanor a Barcelona
i alguna altra sorpresa.
Anirem actualitzant els detalls aquí i a través d'instagram i facebook. Segueix-nos!

TALLER D'ASTRODINÀMICA (Constel·lació Astrològica)

PRESENCIAL a Sant Feliu de Llobregat, dissabte 25 de maig 2024 - Horari: 10 A 13:30h

Conduit per Glòria Roca i Cristina Alvarez

Aquest taller d’Astrodinàmica ens ajudarà a conèixer la pròpia carta natal des d’una altra dimensió, més enllà dels filtres racionals, per tal de comprendre de forma vivencial les energies que ens mouen per dins. Construirem una carta real de grans dimensions al terra i treballarem dins d’ella, interpretant vivencialment els diferents planetes de la carta per conèixer els missatges que tenen per a nosaltres, com se senten o què necessiten.

Preu del taller: 60€

ATENCIÓ: només per a estudiants o ex-estudiants de la Formació de l'Aula

LA CARTA DRACÒNICA

PRESENCIAL a Barcelona, diumenge 30 de juny 2024 - Horari: 10 A 14h

impartit per María Blaquier

La Carta Dracònica es calcula a partir dels nodes de la Lluna, i fa referència al pla emocional i vivencial. A partir de la superposició de la carta natal i la carta dracònica podem obtenir informació molt valuosa, que s’afegirà i modificarà la interpretació de la carta natal. Podrem descobrir tendències i motivacions que no sempre són evidents, però que ens impulsen amb força des del més profund del nostre ser.

Preu del seminari: 90€

QUAN JÚPITER RETORNA

diumenge 17 de març - Horari: 9:30 a 11h

impartit per Brian Clark
en anglès amb traducció simultània al català

El retorn de Júpiter a la seva posició natal és un retrobament amb les maneres instintives que tenim de conèixer i conceptualitzar els nostres móns interior i exterior. La nostra capacitat de distingir quins són els valors morals i ètics que abracem es desenvolupa al llarg de cada cicle, i cada retorn hi ha una revisió d’aquests valors i dels nostres objectius educacionals i vocacionals.

Aquest seminari s’enfoca en el viatge de retorn de Júpiter i les seves iniciacions, transicions, oportunitats i desenvolupaments al llarg de tot el cicle vital. Ho estudiarem des de la perspectiva personal, familiar i general, i com a procés de creixement a curt i llarg termini. El cicle de Júpiter és una imatge poderosa per definir i redefinir esperances, objectius i aspiracions de vida.

Preu del curs: 70€

Xerrada Gratuïta Online

JÚPITER, MESTRE DE MESTRES

dimecres 17 de gener 2024 a les 20h
Impartit per Roser Malet

Explorarem el Júpiter mestre de mestres, el visionari que ens convida a veure més enllà, el que ens inspira a interpretar la vida des de lògiques diferents, i el que ens dóna la mà quan busquem sentit a les nostres experiències i a la nostra existència.

Començarem tractant el paper de Júpiter en l'aprenentatge de l'astrologia, el seu caràcter inspirador, explorador i expansiu. I després el compararem amb Mercuri per preguntar-nos: qui és el senyor de l'aprenentatge, Júpiter o Mercuri? quina relació hi ha entre ells? Potser són dues funcions exquisidament complementàries. Et convidem a descobrir-ho!

Xerrada Gratuïta Online

REFLEXIONS PRÀCTIQUES SOBRE JÚPITER

dimecres 29 de novembre a les 20:30h
Impartit per Cristina Alvarez

Júpiter és la funció de la nostre psique encarregada del principi d’expansió i creixement personal per a projectar-nos endavant dins el marc col·lectiu amb sentit, significat i integritat. Quan s’activa? Hi ha moments en que dins nostre es desperta l’impuls obrir-nos, generar noves oportunitats i definir el nostre sistema de creences i principis ètics i altres moments en que necessitarem aquesta energia per a encarar amb perspectiva i significació períodes més complexos o reptes personals.

Monogràfics 2023

ASTROMAPPING
Com ressona la teva carta en el món i en l'entorn proper

dissabtes 28 d'octubre i 4 de novembre de 2023 - Horari: 10 a 13:30h

Tots hem tingut sensacions particulars quan viatgem a altres llocs, i segurament hem experimentat que sembla que alguna cosa ens canviï per dins quan som a tal o qual lloc. Les tècniques d’astromapping tradueixen la carta natal a paràmetres geogràfics, i et mostren com ressonen els teus potencials natals en altres parts del món i en el teu entorn proper. Aquesta ressonància la podem viure i potenciar anant al lloc en qüestió, però moltes vegades es produeix de manera indirecta i ens vinculem amb coses que provenen d’altres llocs del planeta sense saber per què. L’astromapping ens ho aclareix. En aquest curs estudiarem dues d’aquestes tècniques: Astro-Carto-Grafia i Astrologia Local, i les aplicarem al món i a l’entorn proper.

Coneixements previs necessaris: interpretació de carta natal.

Preu del curs: 120€
impartit per Glòria Roca

TALLER ONLINE D'INTEPRETACIÓ DE CARTA NATAL
adreçat a alumnes i ex-alumnes de l'Aula

dissabte 1 de juliol de 2023 - Horari: 9:30 a 13:30h

Practicarem amb una metodologia d’interpretació de carta natal que ens permetrà construir una interpretació personalitzada per la carta en qüestió, anant pas a pas, entrant de mica en mica de manera guiada en el que ens explica la carta, i fugint de receptes estàndard. Una oportunitat fantàstica per passar un matí compartint, aprenent, i gaudint de l’astrologia.

Preu del taller: 55€
impartit per Roser Malet

HARMONITZACIÓ ASTROLÒGICA DE LA TEVA VIVENDA

dissabtes 25 de febrer i 25 de març de 2023 - Taller Pràctic Online - Horari: 9:30 a 13:30h

Qui més qui menys coneix que hi ha una tècnica xinesa, el Feng Shui, que tracta de l’harmonització de vivendes i espais. Però sabies que l’Astrologia occidental té tota una branca dedicada a l’estudi de com les energies dels planetes es reflecteixen en el nostre entorn físic? Són les tècniques d’Astromapping, i una de les aplicacions és precisament l’estudi de com els planetes de la nostra carta es transformen en direccions en l’espai físic i ens els trobem, literalment, a casa. Podem harmonitzar la nostra vivenda per a que les nostres energies personals flueixin de manera més integrada i efectiva si coneixem aquesta tècnica.

IMPORTANT: Per poder treballar amb casa teva necessitaràs un plànol del pis/casa. Pot ser un plànol fet per arquitecte, o fet a mà per tu mateix/a assegurant-te que les mides i proporcions estiguin ben preses. El plànol ha de portar el nord indicat clarament amb una fletxa, i ens l’has d’enviat escanejat com a màxim el 15 de gener de 2022. Quan t’inscriguis al curs t’enviarem indicacions precises.

Nivell: es requereix tenir un nivell bàsic d’astrologia.

Preu del taller: 120€ tot el curs (alumnes Aula), 130€ (alumnes externs)
per Glòria Roca

Monogràfics 2022

COM INTERPRETAR ELS PLANETES A LA CARTA NATAL

dijous 7 de juliol de 2022 - Taller Pràctic Online - Horari: 19 - 21h

Aquest és el primer d'una sèrie de 3 tallers de pràctica d'interpretació a nivell bàsic per a grups reduïts. L'objectiu és proporcionar una guia pràctica i aplicable sobre com interpretar els factors més clau de la carta: els planetes, per signe, casa i aspectes.

Preu del taller: 30€ (alumnes), 40€ (externs)
per Cristina Francisco

COM INTERPRETEM LES CASES A LA CARTA NATAL

dimecres 13 de juliol de 2022 - Taller Pràctic Online - Horari: 19 - 21h

Segon taller de pràctica d'interpretació a nivell bàsic per a grups reduïts. Aquest cop treballarem sobre les cases. L'objectiu és aprendre una metodologia sistemàtica per a interpretar-les i extreure'n tot el significat, considerant tots els paràmetres implicats: signe de la cúspide, regent o regents de la casa i la seva condició, i els planetes que eventualment hi hagi dins la casa.

Preu del taller: 30€ (alumnes), 40€ (externs)
per Cristina Francisco

COM ENTENDRE LA DINÀMICA PARTICULAR DE CADA CARTA

dimarts 19 de juliol de 2022 - Taller Pràctic Online - Horari: 19 - 21h

Tercer taller de pràctica d'interpretació a nivell bàsic per a grups reduïts. Un cop ja sabem intepretar els factors de la carta en sí mateixos, com enfoquem la síntesi de tota aquesta informació? Com trobem la "porta d'entrada" a la carta?. En aquest taller practicarem la tècnica de detectar i identificar els aspectes vitals del tema natal, i aprendrem a descobrir la dinàmica particular de cada carta, essencial per a aconseguir una interpretació personalitzada.

Preu del taller: 30€ (alumnes), 40€ (externs)
per Cristina Francisco

ASTROLOGIA HORÀRIA, per María Blaquier

del 5 de maig al 3 de juliol de 2022

Curs de 24h lectives, combinat online i presencial - teoria & pràctica

Sessions online per zoom
els dijous de 18:30h a 20:30h: 5, 12, 19, 26 de maig; 2, 9, 16 de juny
Cap de setmana presencial a Barcelona:
2 i 3 de juliol de 2022, de 10h a 17h

Les sessions del cap de setmana presencial seran igualment gravades i emeses per zoom per a qui no pugui assistir-hi presencialment. Els vídeos de totes les classes estaran disponibles per visualitzar al nostre lloc web mitjançant contrassenya, durant 6 mesos.

Què és l'Astrologia Horària

L’Astrologia Horària és una branca de l’astrologia tradicional que fa servir la carta del moment en que es fa una pregunta per tal de respondre-la. Es basa en la idea de que si el moment conté la pregunta, també conté la resposta. Es va originar en el període hel·lenístic i, juntament amb l’electiva, era la tècnica més utilitzada en el món antic. William Lilly, astròleg anglès del segle XVII, amb la seva obra Christian Astrology, la va fer accessible i fàcil d’entendre.

Com funciona

S’utilitza el moment el què l’astròleg rep i entén la pregunta per aixecar una carta, la carta horària, amb la que s’intentarà respondre. L’Astrologia Horària permet fer qualsevol tipus de pregunta.

Més informació a la pestanya de Seminaris Internacionals.


Preu del curs: 375€ (alumnes i ex-alumnes), 395€ (externs)
El pagament es realitzarà en dos terminis: 175€ en el moment de la inscripció, i la resta a l'abril

Monogràfics 2020-2021

LA CRISI DELS 40

19 de març de 2022 Online - Teoria & Pràctica Horari: 9:30 - 14h

Explorarem els trànsits que ens expliquen què ens passa al voltant dels 40 anys on a vegades entrem en crisi i certs aspectes de nosaltres i de la nostra vida es capgiren. Veurem quin és l’objectiu d’aquest període vital i obtindrem pistes per a navegar-lo.

Preu del taller: 55€ (alumnes), 65€ (externs)
per Cristina Alvarez

LES FUNCIONS INFERIORS, TRESORS AMAGATS

23 d'octubre de 2021
Online
Horari: 9:30 - 13h

De vegades el que domina una carta no és el més evident a simple vista. El que hi ha sota la superfície pot prendre un protagonisme aclaparador, condicionant gairebé totalment l’expressió de la resta de la carta. Identificar i integrar aquests factors ens porta a descobrir tresors amagats, a sanar el nostre sistema familiar, i a poder alliberar els potencials de la nostra carta.

Preu del taller: 40€ (alumnes), 50€ (externs)
per Glòria Roca Riera
Disponible per gravació

ELS NODES DE LA LLUNA

8 de juliol de 2021
Online
Horari: 18 - 21h

Els Nodes Llunars són popularment els factors més intrigants de la carta. Hi ha diferents enfocaments sobre el que signifiquen que van des de qüestions kàrmiques fins a automatismes psicològics, passant pel terreny de les relacions. Desvetllarem el seu misteri i entendrem com actuen en el nostre dia a dia per empènyer la nostra evolució.  

Preu del taller: 40€ (alumnes), 50€ (externs)
per Glòria Roca Riera
Disponible per gravació

TALLER PRÀCTIC: QUIRÓ - FERIDA I SANACIÓ

Dies 6 i 20 de maig de 2021 (2 sessions de 3h)
Online
Horari: 18 - 21h

Quiró ens reconnecta amb la nostra saviesa interna i ho fa a través d’experiències que a vegades són doloroses i que demanen un canvi en la perspectiva com les enfoquem. Treballarem sobre les pròpies cartes.

Preu del taller: 80€ (alumnes), 100€ (externs)
per Cristina Alvarez Vila
Disponible per gravació

TALLERS ONLINE DE PRÀCTIQUES INTERACTIVES

CARTA NATAL: 3 i 31 d’octubre de 2020, i 21 de novembre de 2020
Horari: de 9:30 a 13h
Es requereixen coneixements de 1er nivell mínim
Sessions individuals. Preu de la sessió: 40€ (alumnes), 50€ (externs)

TRÀNSITS – 2 sessions: 19 de desembre i 16 de gener de 2021
Horari: de 9:30 a 13h
Nivell: a partir d’intermig
Preu del taller: 80€ (alumnes), 100€ (externs)

REVOLUCIÓ SOLAR – 2 sessions: 13 de març i 10 d’abril de 2021
Horari: de 9:30 a 13h
Nivell: a partir d’intermig
Preu del taller: 80€ (alumnes), 100€ (externs)

SEMINARI: FUNCIONS INFERIORS, TRESORS AMAGATS

Dimarts 1 de desembre 2020
Online
Horari: 18:30 - 20:30h

(l'última mitja hora serà de torn de preguntes)

Preu alumnes Aula: 25€

Preu alumnes externs: 30€

Impartit per Glòria Roca Riera

Continguts

De vegades el que domina una carta no és el més evident a simple vista. El que hi ha sota la superfície pot prendre un protagonisme aclaparador, condicionant gairebé totalment l’expressió de la resta de la carta. Identificar i integrar aquests factors ens porta a descobrir tresors amagats, sanar la nostra línia familiar, i poder alliberar tots els potencials de la nostra carta.

CURS D’ASTROMAPPING – fem aterrar la carta!

Dates: 16 i 23 febrer, 2 i 9 març 2021
Online
Horari: 18:30 - 21h

Preu alumnes Aula: 160€

Preu alumnes externs: 180€

Impartit per Glòria Roca Riera

Continguts

La teva carta està relacionada amb llocs particulars del planeta, i també es veu reflectida a casa teva o en el teu espai de treball. Fent determinats arranjaments a casa teva estaras treballant per millorar la integració i vivència de la teva carta. 

Curs de 4 sessions de 2h 30min per a estudiar com vivim la carta en el món, en el nostre entorn proper i a casa nostra. Inclou: Astrocartografia, Geodètica Astrològica i Astrologia Local.

Podràs treballar en l’harmonització de casa teva, per la qual cosa en necessitaràs el plànol.

Monogràfics 2019

Barcelona

ASTRODINÀMICA – viu la teva carta més enllà dels filtres mentals.

Dissabte, 20 de juliol de 2019 – tot el dia (de 10 a 19h)

Preu: 80€

Continguts

Una presa de contacte directe amb els planetes i factors de la carta des de la vivència, sense filtres mentals, per a comprendre experimentalment les energies que et mouen per dins.

Impartit per Glòria Roca i Cristina Alvarez

PRÀCTICA D’INTERPRETACIÓ DE CARTA NATAL

Dissabte 13 de juliol de 2019 – de 10 a 14h

Preu: 40€

Continguts

Com obtenir i organitzar la informació de la carta natal per a fer més fàcil i precisa la interpretació. Treballarem la detecció de temes vitals de la carta, que és el que constitueix la dinàmica pròpia de cada individu.

Impartit per Cristina Alvarez

SATURN EN LES RELACIONS

Preu: 40€

Dijous 6 de juny de 2019 – de 18 a 20:30h

Continguts

El paper de Saturn en les relacions com a creador de dinàmiques de relació i processos de definició personal a través de l’altre.

Impartit per Glòria Roca

Aula Astrològica de Catalunya

Inscripció a un dels nostres cursos i/o seminaris

Fent servir aquest formulari acceptes les condicions de la nostra Política de Privacitat

Contacta amb l’Aula: info@aula-astrologica.cat